Etiket: İzmir

CHP'nin İzmir adayı belli oldu

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için geri sayım başladı. Merakla beklenen CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay oldu. Galatasaray ve Beşiktaş’ın da teknik direktörlüğünü yapan Mustafa Denizli’nin kızı ise Çeşme'den aday oldu.

CHP İzmir İl Kongresinde “liste” kavgası

İl başkanını seçmek için sandık başına giden Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Örgütü seçiminde blok listeli seçim yapılması için öneri sunulması sonrası büyük gerginlik yaşandı. Olay sırasında birçok partili de birbiriyle yumruk yumruğa kavga etti.

İzmir Konfederasyonu‘nda yeniden “Ademhan” dönemi başladı!

İzmir Sivil Toplum Kuruluşları çatısı ve ilk Konfederasyonu olan İzmir Konfederasyon Başkanlığı’na oy birliğiyle “Ferhan Ademhan” seçildi.

AKP’li belediyenin ‘katliam kutlaması’na Madımak şehidinin...

AKP’li İzmir Bergama Belediyesi’nin, Madımak Katliamı’nın yıldönümünde “kutlama” yapacak olmasına tepki, Madımak’ta katledilen Şair Metin Altıok’un kızı, CHP eski Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Altıok’tan geldi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.