Etiket: içinde

Özgür Özel'den ‘anayasa' mesajı: AYM’nin zayıflatılmasını...

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ziyaret etti. Ziyaret sonrası konuşan Özgür Özel, AYM'nin zayıflatılmasını ve alınan kararların uygulanmamasını meşrulaştıracak bir sürecin içinde olmayacaklarını belirtirken Ogün Samast'ın tahliye edilmesine ilişkin, "Karanlık ve derin güçler hepimizin gözü önünde racon...

'Marmara' uyarısı: Bir yıl içinde 2 tane 7'den büyük deprem...

Prof Dr. Şükrü Ersoy, olası İstanbul depremiyle ilgili olarak "Marmara Denizi'nde iki gerilimin olduğu ara mutlaka birleşecek. Mutlaka birleşecek ve 7’den büyük bir deprem verecek" dedi.

Mutfak yangını saniyeler içinde son bulacak!

Yangın söndürme ürünleri üreticisi Flexoil geliştirdiği yemek yağı yangınlarını söndüren yeni ürününün lansmanını marka yüzü oyuncu Aslı Samat’ın katılımıyla Sheraton İstanbul City Centet otelde gerçekleştirdi.

Şişli'yi kilitleyen kaza! Servis aracı önce 2 otobüse sonra...

Şişli'de şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği servis minibüsü önce iki İETT otobüsüne ardından bir taksiye çarptı. Kazada taksideki kadın yaralandı. Kaza nedeniyle Halaskargazi Caddesi Mecidiyeköy istikameti trafiğe kapandı.

TİP’den Kılıçdaroğlu’na destek, seçimlere ittifak içinde...

Hatay’da yapılan PM toplantısı ardından Sonuç Bildirgesi’ni açıklayan TİP, Kılıçdaroğlu’nu destekleme yönünde görüş bildirdi. Parti ayrıca, seçimlere kendi adı ve amblemiyle girme kararı aldı.

Bursa'da içinde 47 kişinin bulunduğu tur otobüsü şarampole...

Kütahya'dan yola çıkarak Bursa'nın Mudanya ilçesine gelen tur otobüsü şarampole yuvarlandı. İçinde 47 yolcunun bulunduğu otobüsün geçirdiği kaza sonucu 5 kişi hayatını kaybederken 36 kişi de yaralandı. Öte yandan kazada ölen kişilerin kimlikleri de belli oldu. Otobüs sürücüsü Kenan Yiğit'in yanı sıra, Şule Dağdelen, Nazan Kaytan,...

Kılıçdaroğlu: Suriyelileri iki yıl içinde memleketlerine...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Hatay EXPO 2021 Ankara Lansmanı’nda konuştu. Kılıçdaroğlu, Hatay’da 900 bin Suriyeli olduğunu belirterek “En geç iki yıl içinde Suriyeli kardeşlerimizi davulla, zurnayla kendi ülkelerine yolcu edeceğiz. Onların kendi iradeleriyle, kendi ülkelerine gitmelerini isteyeceğiz” dedi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.