Etiket: İBB'nin

İBB’nin sanat sergisine soruşturma açtıran Alperenler Teşkilatı...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Feshane’deki sergisine yönelik suç duyurusunda bulunan Yesevi Alperenler Teşkilatı Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Mican’ın suç sicili bir hayli kabarık çıktı. Mican’ın zamanında Neve Şalom Sinagogu’na saldırdığı için yargılanıp hapis cezası almış olduğu da ortaya çıktı.

İBB'nin kaçak bina yıkımına engel: İstanbul Valiliği'nden...

İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Zeytinburnu'nda yeşil alan üzerinde kaçak olarak yapıldığı gerekçesiyle bir yapıyı yıkma girişiminin engellenmesiyle ilgili olarak, "Zeytinburnu ilçesi, Merkezefendi Mahallesi’nde bulunan 3284 ada, 59 parsel sayılı bin 880,02 metrekare yüzölçümlü taşınmaz 17 Haziran 2022...

İBB'nin yolsuzluk dosyalarına ne oldu?

AKP dönemine ilişkin başlatılan ve 2021 yılının başında İçişleri Bakanlığı’nın el koyduğu İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin toplam 13.2 milyar lira büyüklüğündeki yolsuzluk soruşturmasının son durumunu kamuoyu merak ediyor.

İBB'nin KYK yurdu için yaptığı internet yardımına bakanlık...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sözcüsü Murat Ongun, dün Kanuni Sultan Süleyman KYK Yurdu'nda öğrencilerin yaptığı eylem sonrasında İBB'nin yurt önüne kurduğu internet aracını bakanlığın kaldırmak istediğini açıkladı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.