Etiket: hizmete

Kağıthane Devlet Hastanesi, Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Kağıthane Devlet Hastanemiz, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanemize taşınarak hizmete devam edecektir" dedi.

Beylikdüzü Sivas Kongre Binası ve Eylül 1919 Gençlik Merkezi...

Beylikdüzü Belediyesi’nin Milli Mücadele ruhunu ilçede yaşatmak için hayata geçirdiği Beylikdüzü Sivas Kongre Binası ve 4 Eylül 1919 Gençlik Merkezi hizmete açıldı. 4 Eylül Sivas Kongresi’nin 103.yıldönümünde ilçeye kazandırılan merkezin cephesi, Sivas Kongresi’nin yapıldığı bina ile birebir aynı tasarlanarak inşa edildi.

İBB'den 'ucuz gıda' adımı: Kent lokantaları hizmete açılıyor

İBB, ağır ekonomik koşullarla baş etmeye çalışan, başta öğrenciler ve dar gelirli çalışanlar olmak üzere İstanbul halkının ucuz ve sağlıklı yemeğe ulaşımı için kent lokantalarını hayata geçirdi. Başkan İmamoğlu’nun vaatlerinden biri olan Kent Lokantalarının ilki Çapa’da açılıyor. Kent lokantaları kısa sürede İstanbul’un birçok semtinde...

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.