Etiket: hesaplara

Bakan açıkladı: Ödemelere hesaplara yatırıldı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır Erdoğan'ın deprem bölgesindeki KOBİ'ler için açıkladığı 450 milyon dolarlık finansmanın KOSGEB tarafından işletmecilerin hesaplara yatırıldığını açıkladı.

Bakan açıkladı: Bugün hesaplara yatıyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Toplam 2,8 milyar TL Evde Bakım Yardımı’nı hesaplara yatırmaya başladık" dedi.

Bakan tarih verdi: Emekliye 5 bin TL hesaplara yatacak

Çalışmayan emeklilere verilecek 5 bin liralık ikramiyeyle ilgili açıklama yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, ödemelerin 15 Kasım'ı geçmeyeceğini söyledi.

Paralar hesaplara yatırılmaya başladı! Zam sonrası ilk...

Zam geldi! Yüz binlerce kişi bekliyordu. Bakan iyi haberi duyurdu. Ödemeler başladı. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılıyor. 2022 ile birlikte ödeme miktarı da arttı. Yaşlı ve engelli aylıklarına zam geldi. Engelli maaşı 1552 lira oldu. Yeni 65 yaş aylığı ise 1296 TL'ye yükseltildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya...

Emeklilerin kurban bayramı ikramiyeleri hesaplara yatmaya...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, yaklaşık 12 milyon emeklinin bayram ikramiyelerini yatırmaya başladı. Bayram ikramiyeleri SSK emeklilerine 13-14 Temmuz’da, Emekli Sandığı kapsamında olan emeklilere 15 Temmuz’da, Bağ-Kur emeklilerine 16 Temmuz’da ödenecek.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.