Etiket: Erdoğan'ın

Akşener: Bu bir devlet krizi, Erdoğan’ın aklını başına...

Yargıtay'ın Anayasa Mahkemesi tarafından verilen kararı tanımamasının yankuları sürüyor. Yaşananları 'devlet krizi' olarak nitelendiren ve Erdoğan'ın Yargıtay'dan yana tavır almasına tepki gösteren İYİ Parti lideri Akşener, "Kendisinin ve ona bu konuda akıl verenlerin aklını başına alması lazım" dedi.

Erdoğan'ın diploması hakkında karar

Türkiye Noterler Birliği (TNB), Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın diplomasıyla ilgili yapılan başvuru hakkında karar verdi.

Erdoğan'ın 1. Turda Seçilme İhtimali Kalmadı

Türkiye seçim sonuçlarını Halk TV'den takip ediyor. Halktv programcısı Emin Çapa, Erdoğan'ın ilk turda seçimi kazanma imkanının kalmadığını açıkladı. Çapa, Erdoğan'ın performansının 2018'e göre önemli bir gerileme yaşadığına işaret etti. Halk TV ve halktv.com.tr olarak Anadolu Ajansı verilerini kullanmıyoruz.

Erdoğan'ın 'müsvedde' dediği profesörün kim olduğu ortaya...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın ‘profesör müsveddesi’ ifadesiyle hedef aldığı Prof. Dr. Naci Görür’den dikkat çeken bir çıkış geldi. Prof. Dr. Ersan Şen'in videosunun olduğu bir tweeti alıntılayan Görür “İşte hakikat, sevgiyle” notunu paylaştı.

Kıbrıslı vekil Derya’dan Erdoğan’ın dış politikasına eleştiri:...

Kuzey Kıbrıs’ta Cumhuriyetçi Türk Partisi Milletvekili Doğuş Derya, parlamentoda yaptığı konuşmada Türkiye’nin Kıbrıs’ı da içine alan gerilim odaklı dış politikasını eleştirdi. Sosyal medyada yoğun ilgili gören konuşmada Derya, “Birileri milliyetçilik yarışına girdi diye bu ülkenin evlatlarının geleceği ortadan kalkıyor” dedi. Derya,...

Akşener'den Erdoğan'ın sözlerine sert yanıt: Biz de bu...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Süfli heveslerle ellerin, yani başka ülkelerin, başka toplumların kapısına varanlara acıyarak bakıyorum” diyen Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yanıt verdi. Akşener, “Biz de günde 10 milyon lira harcadığı şatafatlı sarayından atıp tutarak, devlet yönetimindeki beceriksizliğini...

Erdoğan'a, 'sürtük' sözü için art arda suç duyuruları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında gezi eylemcileri için “çürük ve sürtük” ifadelerini kullanması büyük tepki toplarken, art arda suç duyuruları geliyor.

Erdoğan’ın İmamoğlu’nu görevden alacağı tarih açıklandı

Metropoll Araştırma’nın kurucusu Özer Sencar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimi kazanması durumunda bir hafta içerisinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu görevden alacağını öngördüğünü açıkladı.

Erdoğan'ın korumalarına para dayanmıyor! Günlük 870 bin...

Ayrıca, Cumhurbaşkanlığı Koruma Daire Başkanlığı 2020 yılında da tam 263 milyon 627 bin TL harcamıştı.

Erdoğan'ın ayetli açlık açıklamasına sert tepki: Milleti...

CHP'li Engin Altay, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın açlık ve yoklukla ilgili Bakara suresinden bir ayeti işaret etmesine tepki gösterdi. Altay, 'Sen milleti soymuşsun faturayı Allah’a kesiyorsun. Sen devletin kaynaklarını eşe dosta peşkeş çekmenin faturasını Allah’a nasıl kesersin?'...

Erdoğan'ın mitingi öncesi bomba alarmı

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Siirt'teki mitinginde görevlendirilen bir polis memurunun aracının altına yerleştirilen patlayıcı düzeneği son anda fark edildi. Bomba düzeneği uzman ekipler tarafından imha edildi.

Madde madde Erdoğan'ın açıkladığı yeni yasaklar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine toplantısı sonrası "kötü gidişata seyirci kalamazdık" diyerek yeni koronavirüs yasaklarını açıkladı. İşte madde madde Erdoğan'ın açıkladığı yeni yasaklar..

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.