Etiket: Eğitim

Kağıthane Devlet Hastanesi, Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Kağıthane Devlet Hastanemiz, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanemize taşınarak hizmete devam edecektir" dedi.

Hukuk, ulaşım, eğitim, sağlık… İngiltere’de grevler tüm...

Britanya genelinde enflasyonun son 40 yılın en yükseğine çıkması ve İngilizlerin artan yaşam maliyetleri ile karşı karşıya kalması işverenlerle çalışanları karşı karşıya getirdi.

Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri kapanma noktasına...

Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi işletme sahibi Bayram KADICIK; 20 yıllık kazanımın heba olma riskiyle karşı karşıya olduklarını söyledi..

Kemal Kılıçdaroğlu Milli Eğitim Bakanlığı önünde / CANLI...

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Milli Eğitim Bakanlığı önüne gitti. Bakanlığın önüne çok sayıda polis sevk edildi. Kılıçdaroğlu'nun içeri girmemesi için demir kapaya zincir vuruldu.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarih verdi

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulların açılmasına yönelik bakanlık olarak her türlü hazırlıkları yaptıklarını belirterek, "Şu andaki bakış açımız okulların 6 Eylül tarihinde açılmasıyla ilgili. Bununla ilgili Milli Eğitim Bakanlığı olarak her türlü görevi, vazifeyi yerine getiriyoruz, kimsenin şüphesi olmasın. Toplumumuzdan...

İzmir'de askeri eğitim uçağı denize düştü!

İzmir'de bir savaş uçağı eğitim uçuşu surasında denize düştü. Foça açıklarında kırıma uğrayarak denize düşen uçaktaki 2 pilot sağ olarak kurtarıldı..

Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan flaş sözler

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, koronavirüs önlemleriyle ilgili uyarıda bulundu. Bakan Selçuk, "Dışarıya adım atan herkes, 18 milyon öğrencinin sorumluluğunu omzunda hissetmek zorunda" dedi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.