Etiket: dönemi

Yeni MYK belli oldu: CHP'de 'Gölge Kabine' dönemi

Partinin 38. Olağan Kurultayı'nın ardından, CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında toplanan CHP Parti Meclisi'nde yeni dönemin MYK üyeleri belirlendi. İki bölümden oluşan MYK'de, siyasi işlerin yürütüleceği bir "Gölge Kabine" ve idari işlerin yürütüleceği ikinci bir grup yer aldı. Toplam 24 üyenin bulunduğu MYK'de, 17 isim "Gölge...

Türk Silahlı Kuvvetleri'nde 'Hacı Komutan' dönemi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), kuvvet komutanlıklarına hacca gitmek isteyenlerin isimlerini bildirmesi için yazı gönderdi. Emekli komutanlar, isteyenin bireysel olarak hacca gidebildiğine işaret ederek uygulamaya tepki gösterdi.

Kotalı hastalık dönemi: 1 ayda en fazla 3 hastane randevusu...

Sağlık Bakanlığı yeni bir uygulama ile randevuya kota getirdi. Yurttaş, bakanlığa bağlı sağlık kurum ve kuruluşlarından 1 ayda en fazla 3 kez randevu alabilecek. Dr. Demir ve Dr. Kılıç, kota uygulamasına tepki gösterdi: Muayene ve ameliyat randevularına çözüm üretemeyen iktidar çareyi randevular için kota uygulamasında buldu.

İzmir Konfederasyonu‘nda yeniden “Ademhan” dönemi başladı!

İzmir Sivil Toplum Kuruluşları çatısı ve ilk Konfederasyonu olan İzmir Konfederasyon Başkanlığı’na oy birliğiyle “Ferhan Ademhan” seçildi.

Çanakkale Köprüsü ücretini duyanlar feribota hücum etti!...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 18 Mart’ta açılışını yaptığı 1915 Çanakkale Köprüsü'nde bir haftalık ücretsiz geçiş süresi sona erdi. Köprüde, Erdoğan’ın "200 liracık" dediği tarife uygulanmaya başlanınca vatandaşlar feribota yöneldi, uzun kuyruklar oluştu

Taneyle alışveriş dönemi! 'Zar zor alıyorlar'

AKP iktidarının yeni ekonomi modeli ülkeyi bu hale getirdi. Dar geliriyle geçinemeyen milyonlarca vatandaş, gıda fiyatlarındaki yüksek artış sonrası taneyle, gramla, dilimle alışverişe başladı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.