Etiket: Dönem

Kimlik ve ehliyette yeni dönem. Milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor

Kimlik ve ehliyette yeni dönem başladı. "Hayat Kimliğinle Kolay" uygulamasıyla vatandaşlar, ehliyet bilgilerini kimlik kartlarına yükletebiliyorlar. Peki kimliğe ehliyet işletme nasıl yapılır? Gelin birlikte öğrenelim.

Memur Ve Emeklinin Zam Oranı Belli Oldu

Temmuz ayına ait enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından; memur, memur emeklisi, SGK, Bağ-Kur emeklilerinin enflasyon farkı oranı ile iş yerlerine özel kira artış oranlarını da belirledi.

İstanbulkart uygulamasında yeni dönem

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) iştiraklerinden BELBİM A.Ş., İstanbulkart’ın mobil uygulamasını yeniledi. Yeni mobil uygulamaya şifre, parmak izi taraması, yüz tanıma teknolojisi ve kampanya fırsatı gibi özellikler eklendi. ‘Mobil İstanbulkart’, kart edinme ihtiyacını da ortadan kaldırdı, seyahat etmek için dijital kart...

Ehliyet ve kimlikte yeni dönem...

İçişleri Bakanlığı, 'Hayat Kimliğinle Kolay' uygulaması ile 2 milyon 21 bin 570 kişinin sürücü belgesi bilgilerinin kimlik kartına aktarıldığını açıkladı.

Şimdi aşı olmayan düşünsün: 6 Eylül'de yeni dönem başlıyor

Koronavirüs salgınıyla mücadelede aşı olmayı reddedenler için hayat zorlaşacak. İçişleri Bakanlığı, aşı olmayanlar için toplu alanlarda PCR testi zorunluluğuna ilişkin ''Bazı Faaliyetler için PCR Testi Zorunluluğu'' konulu genelgeyi 81 il valiliğine gönderdi.

TCG Anadolu’dan İHA’ların kalkması savaş konsepti için...

Dünya medyasında üzerine konuşlandırılacak İHA ve SİHA’larla kendine geniş yer bulan TCG Anadolu gemisi için çalışmalar devam ediyor. SİHA’ların konuşlanması özellikleri ve TCG Anadolu’nun denizlerde ortaya koyacağı etkiyi havacılık uzman editörü Tolga Özbek Filika Haber’e anlattı. Özbek İHA’ların TCG Anadolu’dan kalkmasının savaş...

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.