Etiket: dikkat

Borcu olanlar dikkat! Yarın son gün...

Vergi borcu yapılandırma başvuru süresi 3 Temmuz’da, borçların ilk taksit ödeme süresi de 31 Temmuz’da sona eriyor. Vergi dairesine ödenmemiş vergi ve diğer borçların tamamı yapılandırma altına alınabilecek.

İstanbul’da yaşayanlar dikkat! 23 ilçede elektrikler kesilecek

BEDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü (yarın) İstanbul'un 23 ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte saat saat elektrik kesintileri...

Trabzonspor maçında dikkat çeken pankart

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu rövanşında Trabzonspor ile İsviçre'nin Basel takımı karşı karşıya geldiği mücadelede tribünlerden "Enkaz var devlet yok, Tayyip Erdoğan istifa" sözlerinin yer aldığı, Sosyalist Yeniden Kuruluş Partisi (SYKP) imzalı pankart açıldığı görüldü.

İlyas Salman'ın yaptığı bağış dikkat çekti

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı "Bir Kira Bir Yuva" kampanyası için Halk TV'de özel yayın yapıldı ve depremzedeler için bağış toplandı. Sanatçı İlyas Salman emekli maaşıyla kampanyaya destek verdi.

İBB saat verdi, uyardı: İstanbullular dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında yağış uyarısında bulundu.

AP Türkiye Raportörü'nden dikkat çeken vize serbestisi...

Avrupa Parlamentosu Türkiye Raportörü Nacho Sanchez Amor, AB ülkelerinin Türk vatandaşlarına Schengen vizesi almayı zorlaştırarak yaptırım uyguladığı iddialarının kendisini şaşırttığını söyledi.

Kiracılar dikkat. Eğer o maddeyi görürseniz imza atmayın

Avukat Ali Önal, kira sözleşmeleriyle ilgili uyarılarda bulundu. Önal, kiracıların neye imza attıklarını çok iyi bilmeleri gerektiğini vurguladı.

NATO'dan dikkat çeken Türkiye paylaşımı

NATO sosyal medya hesabı Twitter'dan Türkiye ile ilgili bir paylaşımda bulundu.

Kağıt bardakta çay içenler dikkat!

Kağıt bardaklar sıcak içeceklerle temas ettiğinde yüksek düzeyde mikroplastik parçacığın açığa çıktığı bildirildi.

Sayıştay Raporlarında Tevfik Göksu'nun usulsüzlükleri dikkat...

AKP’li Esenler Belediyesi’nin eski AKP yöneticisine sağladığı geri dönüşüm rantı Sayıştay’ın raporuna da girdi. Sayıştay, belediyenin kafeterya, restoran ve halı saha gibi alanların kiralama ihalelerinde usulsüzlük yaptığını da belirledi.

Sahte e-mail dolandırıcılığa dikkat

Dolandırıcılar bu kez şirket çalışanlarını hedefine koydu. Kurumsal şirketlerin e-mail adreslerine gönderilen sahte gönderiler ile kullanıcı bilgileri, banka şifreleri ve hesaplarına ulaşılmaya çalışıyor. Bu yöntemde bir banka maili olarak görülüyor ve tıklandığı zaman kullanıcı bilgileri dolandırıcıların eline geçiyor.

120 TL üzeri elektrik faturası gelenler dikkat! Düşürmek...

Elektrik fiyatlarına son aylarda gelen zamlarla faturalar kabardıkça kabardı. Elektrik faturası 120 TL’den fazla gelenler için ise faturayı düşürmek mümkün.

İstanbul sahilinde dikkat çeken olay!

Sosyal medyada elden ele yayılan ve Afgan göçmenlerin İstanbul'da bir sahilde askeri üniformalarla kalabalıklar halinde hareket ettiği iddia edilen görüntüler kısa sürede gündem oldu.

İYİ Partili Özkan'dan dikkat çeken AKP iddiası

İBB AKP Grubu içinde son dönemde çatlak sesler duyulduğunu kaydeden İBB İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, önümüzdeki dönem kopmalar yaşanacağını iddia etti.

Aşı olanlar dikkat! Sıkça görülen kalp iltihaplanması

ABD'de koronavirüs aşısı yaptıran 30 yaş ve altı yetişkinlerde kalp iltihaplanmasına rastlandığı açıklandı. Kalp kası iltihabı vakalarının aşıyı takiben ortaya çıktığı ve ikinci dozdan sonra gögüs ağrısı olarak görüldüğü ifade edildi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.