Etiket: Covid-19

Avrupa'da yeni Covid-19 önlemleri sokakları karıştırdı

Avrupa'da artan vaka sayıları üzerine alınan yeni Covid-19 önlemleri Belçika, Hollanda, Avusturya, Hırvatistan ve İtalya'da binlerce kişi tarafından protesto edildi.

Alerji, Covid-19 riskini artırıyor

Covid-19 ile benzer belirtileri olan bahar alerjisi, pek çok kişide endişe yaratıyor. Alerji ve Astım Derneği Başkanı Prof. Dr. Akçay alerjisi olanların virüse daha kolay yakalanacağına dikkat çekiyor: Alerjik biri elini daha sık gözüne ve burnuna götürür. Bunun sonucu olarak da Covid-19’a yakalanma riski daha fazla olur.

Rusya'da Covid-19 vaka sayısı 871 bini geçti

Rusya'da yeni tip koronavirüs (Covid-19) tespit edilenlerin sayısı 871 bin 894’e, ölü sayısı 14 bin 606’ya yükseldi.

Lamalardan alınan iki antikor laboratuvar ortamında Covid-19'u...

Güney Amerika memelileri lamalardan alınan iki antikor türü, laboratuvarda kültürlenen hücrelerde Covid-19'u etkisiz hale getirdi.

Covid geçiren acil hekimi uyardı! Nasılsa genciz ayakta...

Acil hekimi Dr. Fatih Cırıl, “Bu işin şakası yok, nefes alamadıkça ölümü düşünüyorsunuz. Dışarı çıkmak zorunda olmayanlar evde kalsın, çıkanlar da maskesini mutlaka taksın" dedi

'Covid-19 ile artan yükleme hızları vatandaşlar için kalıcı...

Raporda, sektör gelirlerinin 2003 yılında 15 milyar TL olduğu hesabı katıldığında sektörün hedeflenen büyümeyi yakalayamadığı belirtildi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.