Etiket: Belediye

CHP 103 belediye başkan adayını daha belirledi

Yerel seçimler yaklaşırken partiler adaylarını belirlemeye devam ediyor. CHP, 4'ü büyükşehir 103 belediye başkan adayını daha belirledi. CHP'nin İzmir Çiğli Belediye Başkan adayı Uygar Yıldırım adaylıktan çekildi, Onur Emrah Yıldız aday olarak belirlendi.

Hasan Dalkıran, CHP Esenler Belediye Başkanı adaylığını...

SİNDEF Genel Başkanı Hasan Dalkıran Cumhuriyet Halk Partisi Esenler Belediye Başkanlığı Adaylığını açıkladı. İlçenin refahı ve mutluluğu için çıktığı bu yolda Dalkıran, Esenler’ in sorunlarına çözüm bulmayı ve ilçeyi daha iyi bir yönetimle buluşturmayı hedeflediğini söyledi.

Sarıyer Bağımsız Belediye Başkan Adayı Erhan Vergili projelerini...

Bağımsız Sarıyer Belediye Başkan Adayı Erhan Vergili, eğitim, kültür, sanat, spor vb. alanlarda vaatlerini duyurdu. Vergili, seçime az bir süre kalmışken 50’yi aşkın projesini kamuoyuna açıkladı

Konak Belediye Başkanı Batur, Gençlerin Sorularını Yanıtladı:...

Konak Belediyesi Gençlik Meclisi’nin düzenlediği Konak Gençlik Buluşması’nda soruları yanıtlayan Başkan Batur, “Türkiye bizim Türkiye’miz. Bu ülke bizim. Hiçbir zaman karamsarlığa kapılmadan umutsuzluğa yer vermeden, bu ülkede üretmeye, çalışmaya devam etmemiz lazım. Biz Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiği bu ülkeye, bu...

AKP'li belediye, eğitime ayrılan alanları satıyor

AKP’li Sancaktepe Belediyesi borçlarına karşılık arazi satışlarına devam ediyor.

AKP'li Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, bütçeyi denkleştirmek...

İBB Meclisi AKP Grup Başkanvekili olan Tevfik Göksu'nun başkanlığını yaptığı Esenler Belediyesi'nin 2023 bütçesi ilçe meclisinden geçti. Kabul edilen teklife göre 2 milyar 700 milyon TL’lik bütçenin yüzde 44’ünün belediyeye ait gayrimenkullerin satışından elde edilmesi öngörüldü. CHP'li Esenler Belediye Meclis Üyesi Kemal Şahin,...

En çok beğenilen ilçe belediye başkanı Gökhan Yüksel oldu

Sonar Araştırma, Türkiye'nin en beğenilen belediye başkanları anketinin sonuçlarını açıkladı. İstanbul'daki ilçelerde CHP'nin en beğenilen başkanı Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel oldu.

Nazımiye Belediye Başkanı hastaneye kaldırıldı

Aniden rahatsızlanarak Elazığ'da hastaneye kaldırıldığını öğrendiğimiz Nazimiye Belediye Başkanı Cafer Kırmızıçiçek'in durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Erdoğan 'indirim' istedi; AKP'li belediye suya zam yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz Şubat ayında AKP’li belediyelere suda yüzde 7 indirim yapmaları konusunda talimat vermişti. AKP’li Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Erdoğan’ın açıklamalarının ardından suya yüzde 14 indirim yaptıklarını belirtmişti. İndirim açıklamasının üzerinden henüz 3 ay geçmesinin ardından...

AKP'li belediye ulaşıma zam yaptı ama otobüs yok

Zonguldak’ta halk otobüsü bilet fiyatlarına yüzde 50 ila yüzde 54 aralığında zam yapıldı. Ancak halk zamdan etkilenmedi, çünkü Zonguldak’ta 4.5 aydan beri halk otobüsü çalışmıyor.

AKP'li belediye gazetecilerin ulaşım kartlarını iptal etti

AKP'li Bursa Büyükşehir Belediyesi, yaptıkları haberleri gerekçe göstererek gazetecilerin ulaşım kartlarını iptal etti.

Kayyum atanan belediye hedeflerin gerisinde kaldı

2019 yılından bu yana kayyumla yönetilen Mardin Büyükşehir Belediyesi, hedefler listesinin pandemi bahanesiyle yüzde 70’ini gerçekleştiremedi.

Sivas, İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl trafik kazasında...

Sivas'ta hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.

Başkanın gözdesi Gönen Orhan yine karıştırdı!

Belediyede Muammer Keskin’in adeta prensi konumunda olan Gönen’e yönelik eleştiriler üzerine Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, salonda bulunan bütün üyelerin gözleri önünde Emin Vahap Şimşek’e küfür etti. Hakarete uğrayan Belediye Meclis Başkanı disipline sevk ediliyor.

Şişli Belediye Başkanına yuhalamalı protesto !

23 Nisan kutlamaları için araçlarla Şişli, Kuştepe mahallesine ziyarete giden Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Kuştepeli gençler tarafından protesto edilerek yuhalandı.

İzmir'de kirli ihale: Paralar, CHP'li Bornova Belediye...

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesinin, CHP'li Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'un şirketine ihaleler verdiği ortaya çıktı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.