Etiket: Bakanlığı

Gazze Sağlık Bakanlığı: Şifa Hastanesi'nin avlusunda yüzlerce...

Filistin Kızılayı, abluka altındaki Gazze Şeridi'nde bulunan ekiplerinin, İsrail güçlerinin ambulansları engellemesi ve hedef alması nedeniyle saldırıların olduğu bölgelerdeki yaralılara ve enkaz altındakilere ulaşamadığını bildirdi.

‘Sağlık Bakanlığı Ek Ödeme Yönetmeliği’ne tepki: Kabul...

Türkiye Eczacılar Birliği, Resmi Gazete’de yayımlanan ‘Sağlık Bakanlığı Ek Ödeme Yönetmeliği’ne tepki gösterdi, “Kamu eczacılarını yok sayan bu düzenlemeyi kabul etmemiz mümkün değil" dedi.

CHP'li vekiller İçişleri Bakanlığı önüne gidecek

CHP'li Muharrem Erkek, Çan Belediye Başkanı Bülent Öz’ün görevden alınmasına tepki gösterdi: "Tüm milletvekillerimiz ile birlikte en kısa zamanda İçişleri Bakanlığı’na gideceğiz."

Kemal Kılıçdaroğlu Milli Eğitim Bakanlığı önünde / CANLI...

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Milli Eğitim Bakanlığı önüne gitti. Bakanlığın önüne çok sayıda polis sevk edildi. Kılıçdaroğlu'nun içeri girmemesi için demir kapaya zincir vuruldu.

Kültür Bakanlığı, 'Yılmaz Güney'i andı: TRT ve AKP'den...

TRT Yönetim Kurulu üyesi ve Sabah yazarı Hilal Kaplan, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın sanatçı Yılmaz Güney ile ilgili anmasına tepki gösterdi. Bir tepki de AKP Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya'dan geldi.

Sokağa çıkma yasağı saatleri değişti, aşı olana yasak kalktı

İçişleri Bakanlığı, 17 Mayıs sabat 05.00'ten itibaren uygulanacak kademeli normalleşme tedbirlerine ilişkin genelgeyi açıkladı. Akşam saatlerinde sokağa çıkma kısıtlaması 21.00'de başlayacak. Hafta sonları ise sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. İşte madde madde yarın sabah başlayacak "yeni normalleşme"nin kuralları..

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.