Etiket: Anayasa

Özgür Özel'den ‘anayasa' mesajı: AYM’nin zayıflatılmasını...

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ziyaret etti. Ziyaret sonrası konuşan Özgür Özel, AYM'nin zayıflatılmasını ve alınan kararların uygulanmamasını meşrulaştıracak bir sürecin içinde olmayacaklarını belirtirken Ogün Samast'ın tahliye edilmesine ilişkin, "Karanlık ve derin güçler hepimizin gözü önünde racon...

Erdoğan: Anayasa Mahkemesini öven arkadaşlar yanlış yapıyor

Erdoğan, "Yargıtay'ın bir yüksek mahkeme olduğunu herhalde kimse inkar edemez. AYM bu noktada maalesef birçok yanlışları da arka arkaya yapar hale geldi. Bu da bizi ciddi manada üzmektektedir" dedi.

Erdoğan'dan 'yeni anayasa' mesajı: Önümüzdeki dönemde en...

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni anayasa mesajı verdi. Erdoğan, "Önümüzdeki dönemde en büyük hedefimiz, demokrasimizi darbe anayasası utancından kurtarıp Cumhuriyetimizin 100’üncü yaşına yakışır sivil, özgürlükçü ve kuşatıcı bir anayasaya kavuşturmaktır" dedi.

Anayasa Mahkemesi HDP'nin talebini kabul etti

HDP'ye açılan kapatma davasında flaş bir gelişme yaşandı. Anayasa Mahkemesi HDP'nin ek süre talebini kabul etti. HDP'ye savunma için 30 gün ek süre verildi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.